Informatie

Nieuw: ‘BusinessClub vv Kloetinge’

 

‘SVVK’ heeft een nieuwe naam, die zegt waar ‘de club’ voor staat: een zakelijk netwerk gerelateerd aan de beste Bevelandse voetbalclub;
BusinessClub vv Kloetinge.

Het netwerk achter vv Kloetinge – dat zakelijkheid en gezelligheid perfect combineert – telt 107 leden (eind aug. 2011) en wil doorgroeien in kwali- en kwantiteit. Om meer naams- en merkbekendheid te genereren is gekozen voor ‘BusinessClub vv Kloetinge’,

 

Nieuwe naam, nieuw logo

Bij een club die zich wil profileren hoort een beeldmerk. Er is gekozen voor een vorm die meer zegt over het besloten karakter van een club in het algemeen en het open karakter van businessclub vv Kloetinge in het bijzonder. Daarnaast streeft de club naar een sterke identiteit en daarom is gekozen voor de kleur oranje in combinatie met wit en grijs en een strakke, zakelijke huisstijl.

 

 

Nieuw logo, nieuwe website

Een businessclub die wil communiceren met haar leden en de wereld om haar heen kan niet zonder website. De dynamische site van BusinessClub vv Kloetinge heeft drie doelstellingen:

  1. informatiemedium leden
  2. communicatiemedium leden
  3. informatiemedium geïnteresseerden

De website kent een open gedeelte en een deel, puur toegankelijk voor leden en kan door commissie- en bestuursleden op diverse niveaus bewerkt worden via een CMS-systeem. Ook is de site gelinkt aan diverse social networks.

Ook deze stappen zet BusinessClub vv Kloetinge vanuit de ambitie door te groeien tot een netwerk dat telt binnen de Zeeuwse zakelijke wereld.

Op deze website maakt u kennis met ‘onze club. Wilt u meer weten of kent u relaties die willen participeren in en profiteren van een groeiend zakelijk netwerk?

 

E:  info@bckloetinge.nl/


Development, concept & creatie; Wigman Van Dijk